Logo

SimTractor.com :: View topic - Buildings Are White
FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister   ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in   
Buildings Are White

 
Post new topic   Reply to topic    SimTractor.com Forum Index -> Troubleshooting Mods/Skins
View previous topic :: View next topic  
Author Message
jft_14hotmail.co



Joined: 04 Nov 2008
Posts: 446
Location: Salem, South Dakota, USA

PostPosted: Tue Sep 15, 2009 10:42 pm    Post subject: Buildings Are White Reply with quote

Can anyone give me reasons that why my buildings are white? The JPEG images which I am using to skin the buildings are not showing up in the game, however they show up in AC3D.

This is the second time I have made a layout. My first layout, the Midwestern Layout, worked fine and I did not have this problem.

The buildings are a SOLID white, and NEVER appear to have a skin.

Could Direct X or some kind of picture supporter be the blame if it is not on my computer?

Thank you.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
pieman11321



Joined: 18 Oct 2008
Posts: 401

PostPosted: Tue Sep 15, 2009 11:13 pm    Post subject: Reply with quote

did you put the skins in the root folder?
_________________



Case IH....Nuff said

Back to top
View user's profile Send private message
DanielTheFarmer
Moderator
Moderator


Joined: 25 Aug 2008
Posts: 1191
Location: Cornwall, England

PostPosted: Wed Sep 16, 2009 4:42 am    Post subject: Reply with quote

Might be your grafics card, what size are the .jpg's?
_________________
Back to top
View user's profile Send private message
jft_14hotmail.co



Joined: 04 Nov 2008
Posts: 446
Location: Salem, South Dakota, USA

PostPosted: Wed Sep 16, 2009 8:56 pm    Post subject: Reply with quote

DanielTheFarmer wrote:
Might be your grafics card, what size are the .jpg's?


I thought about that. Well the smallest jpg in this new layout is 381 KB, although I used a 334 KB jpg on my first layout and that one worked. Do you think there is enough difference here that my graphics card can read the 334 KB jpg, but not the 381 KB jpg?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    SimTractor.com Forum Index -> Troubleshooting Mods/Skins All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group